Links

Machtig je rijschool ( 1143w7)

Alleen je rijschool kan voor jou je praktijkexamen aanvragen. Daarvoor moet je rijschool natuurlijk wel toestemming hebben. Je geeft toestemming door je rijschool te machtigen. Dat gaat zo: 1.Het nummer van de rijschool is : 1143w7 2.Ga na of je al een DigiD hebt. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan gratis aan via digid.nl. Je ontvangt binnen 5 dagen een activeringscode. Onthoud je inloggegevens goed. 3.Ga daarna naar mijn.cbr.nl, klik op het DigiD-logo en log in. 4.Na het invullen van het rijschoolnummer op mijn.cbr.nl kijk je of de naam van de rijschool op het scherm gelijk is aan de rijschoolnaam die je kent en die op je lesvoertuig staat. Het CBR controleert de rijschoolnaam tijdens het examen. 5.Je rijschool ontvangt een e-mail, met een bevestiging van de machtiging. 6.Jij ontvangt zelf ook een e-mail, met een bevestiging van de machtiging. Klik op het logo om de rijschool te machtigen

cbr


DigiD Aanvragen

U kunt uw DigiD aanvragen via de website Digid.nl. U moet hiervoor wel ingeschreven staan in de Basisregistratie personen (BRP). Benodigde gegevens aanvraag DigiD Bij de aanvraag van uw DigiD moet u de volgende gegevens invoeren: uw burgerservicenummer (BSN); uw geboortedatum; uw postcode; uw huisnummer. Vervolgens kunt u uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord kiezen.

digid


BOVAG GARANTIE

Unknown

Is jouw BOVAG-rijschool onverhoopt failliet verklaard en heb je vooruitbetaalde lessen of een lespakket tegoed, dan kun je contact opnemen met het BOVAG Garantiefonds via BGR@bovemij.nl of 010-7534250. Als je aan onderstaande voorwaarden voldoet en de gevraagde documenten kunt overleggen, dan zorgt het BGF voor een passende oplossing. Je raakt je geld dus niet kwijt.

Het BGF is van toepassing op de rijbewijscategorieën AM, AVB, AVD, B en BE. Vooralsnog is het niet van toepassing op andere categorieën en beroepsopleidingen.


 Overige Links :

  Volkswagen_Logo

 itheorie               

2todrive

rijbewijsnl

Een gedachte over “Links

  1. Hoi Marcel.

    We zagen elkaar bij De Stolp op 24 april en je vroeg me of ik je wilde mailen via jouw site. Ik hielp en leerling van haar faalangst af en jij zag mij daar mee bezig. Ze is ook geslaagd, die ochtend! Ik ga binnenkort met Theo Postma in gesprek om hetzelfde te doen als wat ik bij Fokke de Haan doe. Wie weet kunnen wij wat voor elkaar betekenen. In elk geval vind ik het leuk om jouw blije gezicht weer te zien. 😄

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.